AUTO DETAILING

16–30 / 51

Kujdes per plastika te brendshme, që nuk rrëshqet Kujdesi për gome dhe plastikë pa yndyrë,...

12,00

Komponim i trashë lustrues, pa vaj silikoni

  • 250ml | 1L
12,0040,00

Komponim i fortë lustrues, pa silikon Lustrim inovativ makinerie për heqjen e thjeshtë dhe të...

  • 250ml | 1L
12,0040,00

Koncentrat ngjitës i lagësht premium Ngjitës i lagësht premium për një sipërfaqe hidrofobike (bojë, qelq...

22,00

Kompleti inovativ i furçave kombinon cilësinë e zakonshme të lartë të produkteve tona të pastrimit...

15,00

Furça lëkure në formë ergonomike me markën KCX pastron si sipërfaqet Alcantara ashtu edhe ato...

6,00

Kujdes i thellë për lëkurën Kujdesi premium i lëkurës me një përfundim natyral gjysmë shkëlqim....

12,00

Pastrues i fellneve pa acid Magic Wheel Cleaner është pastruesi ynë i fuqishëm, viskoz, pa...

  • 500ml | 10L
12,0095,00

<span class="Y2IQFc" lang="sq">Pastrues i brendshem dhe special</span>

  • 1L | 11kg | 21kg
8,0080,00

Lustrim i shkëlqyer për të gjitha metalet. Heq ndryshkun dhe papastërtitë dhe mirëmban me një...

10,00

Komponim mikro lustrues me dyll carnauba

  • 250ml | 1L
12,0036,00

Komponim mikro lustrues, pa vaj silikoni

  • 250ml | 1L
12,0034,00

Konservator i veçantë i motorit

  • 500ml | 5L
8,0045,00

Nano ceramic per xham Ngjitës reaktiv i teknologjisë së lartë që formon një rrjet nano...

40,0050,00

Shampo NanoMagic Shampo pa sfida e teknologjisë së lartë për pastrim të plotë me shkëlqim...

70,00