Koch Chemie Foamer bottle with scale

Koch Chemie Foamer bottle with scale

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

6,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shishja praktike e shkumës me vëllim mbushjeje 150 ml është veçanërisht e përshtatshme për kursim kohe dhe përdorim efektiv të produkteve të pastrimit p.sh. Pol Star. Ky shpërndarës shkume prodhon një shkumë të thatë dhe voluminoze. Shkalla e vëllimit dhe e hollimit përdoret për përzierjen e produktit në raportin optimal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Foamer bottle with scale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *