Koch Chemie Felgenreiniger extrem 11kg

Koch Chemie Felgenreiniger extrem 11kg

Pastrues i fellneve, acidic, ekstrem

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

45,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues i fellneve, acidic, ekstrem

Pastrues special me bazë acidi klorhidrik jashtëzakonisht acid për të gjitha materialet rezistente ndaj acidit klorhidrik, si p.sh. feline, automjete komerciale/ndërtimi, pllaka larëse, makineri, etj. I djegur në pluhurat e frenave, lulëzimin e ndryshkut, gëlqere, mbetje çimentoje, papastërti mjedisore dhe papastërti të tjera inorganike hiqen shumë shpejt dhe tërësisht.

Rekomandime për përdorim
Në varësi të grumbullimit të papastërtive, aplikoni një zgjidhje duke e perzier me uje 1:2 deri në 1:10 në zonat e shpëlarë. Lëreni të reagojë për një kohë të shkurtër, nëse kërkohet, përfundoni me sfungjer ose furçë dhe shpëlajeni tërësisht me një pajisje me presion të lartë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Felgenreiniger extrem 11kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *