AKSESORË

1–15 / 35

Furça e fortë Vikan është e përshtatshme për punë të ashpër dhe siguron pastrim efektiv...

15,00

Sfungjer i butë për aplikimin e produkteve për kujdesin e konsolës dhe veshjeve të brendshme...

0,60

Kovë e fortë plastike drejtkëndore me shkallë vëllimi. Vëllimi: 18 l.

16,00

Scrubber Clay nga The Rag Company përdoret për heqjen e shpejtë të insekteve, papastërtive dhe...

40,00

Pëlhura me mikrofibër e prerë me ultratinguj është përshtatur në mënyrë optimale me produktet tona...

15,00

Shishe cilindrike 1 litër HDPE premium me shkallë vëllimi dhe hollimi.

3,00

Set i përbërë nga Kovë Detajuese, Kapak, GritGuard Kompleti i kovës së detajuar përfshin kovë,...

35,00

Sfungjer special gërryes, pastrimi i shpejtë për heqjen e njollave dhe papastërtive të forta si...

5,00

Kompleti i koordinuar i furçave është i përshtatshëm për përgatitjen e pjesës së jashtme të...

20,00

Exterior Wash Mitt bind me mikrofibrën e tij të cilësisë së lartë dhe për këtë...

15,00

Sfungjer gërryes mesatar për heqjen e gërvishtjeve duke përdorur Fine Cut F6.01....

  • 45mm | 76mm | 126mm | 150mm
3,0012,00

Zgjidhja përfundimtare për heqjen e qimeve të kafshëve nga tapetet dhe tapiceri

7,00

Enë praktike e shkallëzuar me shkallë vëllimi (njësi 20 ml) për matjen dhe hollimin paraprak...

10,00

Sfungjer i forte per heqjen e gervishtjeve te thella

  • 45mm | 76mm | 126mm | 150mm
3,0012,00

Mbrojtësi i zorrës dhe kabllove parandalon bllokimin e zorrëve dhe kabllove nën gomë për shkak...

10,00