Koch Chemie Eulex

Koch Chemie Eulex

Heqës i ngjitësit dhe  njollave

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

12,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Heqës i ngjitësit dhe  njollave

Produkt special për heqjen e shpejtë të ngjitësve (p.sh. mbetjet e ngjitësve), gomës, rrëshirës së pemëve, mjegullës spërkatës, njollave të bojës, vajit, yndyrave, katranit, etj. nga sipërfaqet rezistente ndaj tretësve si bojëra, qelqi, qeramika, metali etj. Avullohet shpejt dhe pa lënë mbetje dhe nuk përmban hidrokarbure halogjene. Me miratimin e Daimler.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Eulex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *