Koch Chemie Clay Spray

Koch Chemie Clay Spray

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

9,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Spërkatës lubrifikant për clay bar, pa vaj silikoni

Lubrifikant i butë, me mbetje të ulët, pa defekte të veshjes. Efektive për përdorim me shufra balte ose pads. Lubriciteti i shkëlqyer minimizon gërvishtjet e sipërfaqes gjatë pastrimit. Ndryshe nga lubrifikantët e tjerë nuk lë pas asnjë film. Mbetjet fshihen lehtësisht me një leckë mikrofibre. Për shkak të formulës së specializuar, shufrat ose jastëkët e argjilës nuk treten dhe zgjasin shumë më gjatë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Clay Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *