Koch Chemie Fine Cut F6.01

Koch Chemie Fine Cut F6.01

Polir paste i imët, pa vaj silikoni

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,0034,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Polir paste i imët, pa vaj silikoni

Polir inteligjent makinerie i gjeneratës së fundit me cilësi unike të oksidit të aluminit. Madhësia inteligjente e kokrrizave siguron heqjen e shpejtë dhe të plotë të gërvishtjeve të sistemit të larjes dhe gjurmëve të ngjashme të përdorimit dhe i jep bojës një shkëlqim të thellë afatgjatë. Shenjat e lëmimit të lëna pas nga letra lëmuese e klasës 2500 hiqen pa mundim. Për këtë arsye, Fine Cut F6.01 është i përshtatshëm në mënyrë ideale për rikondicionimin e përsosur të bojës së mesme dhe të rëndë. I koordinuar në mënyrë perfekte për trajtimin e bojës rezistente ndaj gërvishtjeve.

Prerja: 6,0

Shkëlqimi: 7,0

Sasia

250ml, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Fine Cut F6.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *