Koch Chemie Exterior wash mitt

Koch Chemie Exterior wash mitt

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

15,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Exterior Wash Mitt bind me mikrofibrën e tij të cilësisë së lartë dhe për këtë arsye është veçanërisht i butë me lyerjen. Si tegeli i brendshëm, i vendosur në qendër, ashtu edhe brezi elastik i belit mundësojnë trajtim efikas dhe ergonomik të sipërfaqes së bojës. Mitti i larjes së jashtme mund të transportohet në një qese mbrojtëse të papërshkueshme nga uji pas përdorimit. Pesha në g/m²: 640; Përmasat: 26 x 21 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Exterior wash mitt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *