Koch Chemie Exterior Brush Set

Koch Chemie Exterior Brush Set

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

20,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kompleti i koordinuar i furçave është i përshtatshëm për përgatitjen e pjesës së jashtme të automjetit. Kompleti përbëhet nga katër furça me një kënd që mund të zhvidhoshet për të arritur edhe në vendet e vështira për t’u arritur. Fijet e ndryshme e bëjnë të lehtë pastrimin e zonave të ndryshme të përdorimit të jashtëm. Kodimi i ngjyrave të katër furçave e bën të lehtë dallimin e tyre sipas zonës së aplikimit. Furça e kuqe rezistente ndaj acidit është ideale për pastrimin e buzëve. Furça portokalli është zgjedhja e duhur për punë të ashpër në pjesët plastike, si pastrimi i grilës së radiatorit ose i pragjeve. Sipërfaqet e qelqit dhe goma, të tilla si pasqyrat anësore ose vulat, mund të pastrohen në mënyrë efektive me furçën e verdhë. Me punime veçanërisht të shkëlqyera në sipërfaqet e ndjeshme të bojës, si p.sh. llak kromi ose piano, furça jonë jeshile funksionon me kujdesin e nevojshëm për shkak të qimeve të saj veçanërisht të imta. Pastrimi i jashtëm është i lehtë veçanërisht në kombinim me produktet tona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Exterior Brush Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *