Koch Chemie Fine cut pad

Koch Chemie Fine cut pad

Sfungjer gërryes mesatar për heqjen e gërvishtjeve duke përdorur Fine Cut F6.01.

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

3,0012,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Sfungjer gërryes mesatar për heqjen e gërvishtjeve duke përdorur Fine Cut F6.01. Lartësia e shkurtër prej 23 mm krijon forca të ulëta rrotullimi, trajtim shumë të mirë dhe nivel më të lartë të qëndrueshmërisë. Dendësia e veçantë e materialit shkumë mundëson ngurtësinë e kompresimit afatgjatë gjatë lustrimit. Rrjeti i optimizuar (struktura e hapur qelizore) dhe numri i qelizave kontribuon në një nivel të lartë gërryes dhe faktorë të shkëlqyer higjienike. Buza e bluarjes siguron fleksibilitet shtesë për jastëkët, duke u mundësuar atyre të përshtaten më lehtë rreth kontureve. Materiali shumëngjyrësh i pa endur, i përshtatshëm për lustrim, siguron sigurinë e procesit. Fortësia e ngjeshjes: 12. Abraziviteti: 5.

Dimenzioni

45mm, 76mm, 126mm, 150mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Fine cut pad”

Your email address will not be published. Required fields are marked *