Koch Chemie Detailing bucket set

Koch Chemie Detailing bucket set

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

35,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Set i përbërë nga Kovë Detajuese, Kapak, GritGuard

Kompleti i kovës së detajuar përfshin kovë, kapak dhe sitë. Vëllimi i kovës së detajuar të fortë me buzë të përforcuar përfshin 5 GAL (afërsisht 20 L). GritGuard i përfshirë parandalon që papastërtitë të rrotullohen lart në fund të kovës. Gërvishtjet nga mbeturinat, si rëra, guralecat, etj. Mënjanohen në këtë mënyrë. Një kapak që përputhet me klikimin plotëson grupin e kovës së detajuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Detailing bucket set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *