Shop

1–15 / 99

DIAMOND GLASS Diamond Glass ofron xhamit te makinës suaj repelence ekstreme ndaj ujit, akullit dhe...

65,00

DIAMOND BODY 36 Diamond Body 36 është keramika jonë e re e nanodiamantit që nuk...

90,00

Diamond Body Diamond Body është keramika jonë e re e nanodiamantit që nuk kërkon trajnim...

80,00

DIAMOND LEATHER SET Diamond Leather është një shtresë nanodiamanti që është formuluar posaçërisht për sipërfaqe...

75,00

MBROJTJE E SHPEJTË DHE PA PËRFUNDIM Diamond Quick Body është një shtresë spërkatëse hibride nanodiamanti...

60,00

DIAMOND WHEELS Keramika me nanodiamante Diamond Wheels është rezistente ndaj ekspozimit të temperaturës së lartë...

75,00

Pastrues xhami i koncentruar për të gjitha sipërfaqet e lëmuara në automjete, ndërtesa, etj. Largon...

18,0022,00

Shkumë shumë e përqendruar, pa fosfate dhe NTA, me aromë intensive për sistemet e larjes...

60,00

Pastrues sipërfaqesh i specializuar me arome te kendshme

  • 500ml | 10L
8,0030,00

Furça e fortë Vikan është e përshtatshme për punë të ashpër dhe siguron pastrim efektiv...

15,00

AllroundQuickShine me shumë përdorime, pastron, mirëmban dhe ruan të gjitha sipërfaqet e lëmuara dhe të...

8,00

Sfungjer i butë për aplikimin e produkteve për kujdesin e konsolës dhe veshjeve të brendshme...

0,60

Kovë e fortë plastike drejtkëndore me shkallë vëllimi. Vëllimi: 18 l.

16,00