Koch Chemie

1–15 / 90

Pastrues xhami i koncentruar për të gjitha sipërfaqet e lëmuara në automjete, ndërtesa, etj. Largon...

18,0022,00

Shkumë shumë e përqendruar, pa fosfate dhe NTA, me aromë intensive për sistemet e larjes...

60,00

Pastrues sipërfaqesh i specializuar me arome te kendshme

  • 500ml | 10L
8,0030,00

Furça e fortë Vikan është e përshtatshme për punë të ashpër dhe siguron pastrim efektiv...

15,00

AllroundQuickShine me shumë përdorime, pastron, mirëmban dhe ruan të gjitha sipërfaqet e lëmuara dhe të...

8,00

Sfungjer i butë për aplikimin e produkteve për kujdesin e konsolës dhe veshjeve të brendshme...

0,60

Kovë e fortë plastike drejtkëndore me shkallë vëllimi. Vëllimi: 18 l.

16,00

Scrubber Clay nga The Rag Company përdoret për heqjen e shpejtë të insekteve, papastërtive dhe...

40,00

Spërkatës lubrifikant për clay bar, pa vaj silikoni Lubrifikant i butë, me mbetje të ulët,...

9,00

Pëlhura me mikrofibër e prerë me ultratinguj është përshtatur në mënyrë optimale me produktet tona...

15,00

Set i përbërë nga Kovë Detajuese, Kapak, GritGuard Kompleti i kovës së detajuar përfshin kovë,...

35,00

Sfungjer special gërryes, pastrimi i shpejtë për heqjen e njollave dhe papastërtive të forta si...

5,00

Kompleti i koordinuar i furçave është i përshtatshëm për përgatitjen e pjesës së jashtme të...

20,00