Contacts

Contacts
Contacts

+383 43 880 992
+383 44 374 427
info@kacandollicolors.com

Address
Address

Rr.Sylejman Vuciterna p.n.

Prishtinë, Emshir, 10000

Kosovo

Work Time
Work Time

Hëne – Premte : 09:00 deri 17:00
Shtune: 09:00 deri 16:00
Diele: Mbyllur

Information

Kontaktoni

Nëse keni një pyetje ose kërkesë, ju lutemi plotësoni formularin dhe përshkruani pyetjen tuaj.
Menaxheri ynë do t’ju kontaktojë menjëherë.