Glasfix neu 10L

Sale!

Glasfix neu 10L

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

18,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues xhami i koncentruar për të gjitha sipërfaqet e lëmuara në automjete, ndërtesa, etj. Largon papastërtitë nga vaji, yndyrat etj. Avullon shpejt pa vija dhe është i përshtatshëm për polikarbonate.

 

Përdorimi i rekomanduar

Spërkateni pas hollimit në një raport të paktën 1:5 (mundësisht me ujë osmotik) dhe fshijeni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glasfix neu 10L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *