Koch Chemie Clay scrubber set

Koch Chemie Clay scrubber set

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

40,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Scrubber Clay nga The Rag Company përdoret për heqjen e shpejtë të insekteve, papastërtive dhe pluhurit të frenave nga sipërfaqet e bojës. Sfungjeri prej balte përshtatet rehat në dorë dhe shpërndan presionin në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqe. Krijon ngjitje më të mirë të shtresës ngjitëse, dylli dhe qeramike. Set prej 2 copë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Clay scrubber set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *