Koch Chemie Ceramic Allround C0.02

Koch Chemie Ceramic Allround C0.02

Veshje qeramike me veti teper hidrofobike

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

130,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Veshje qeramike me veti teper hidrofobike

Ceramic Allround C0.02 është një shtresë qeramike e cila mund të përdoret në një sërë sipërfaqesh për të siguruar mbrojtje afatgjatë. Shtresa shumë e hollë mbrojtëse lidhet përgjithmonë me sipërfaqen përmes një reaksioni kimik. Ky reaksion kimik fillon nga lagështia e ajrit. Forcimi i plotë arrihet pas përafërsisht. nëntë ditë. Ceramic Allround C0.02 krijon një sipërfaqe shumë hidrofobike me veti shumë të avancuara të rrotullimit. Natyra e vetive kimike e bëjnë sipërfaqen e trajtuar të lehtë për t’u pastruar me dorë. Finitura e arritur e shkëlqimit ruhet edhe pas përdorimit të pastruesve acid dhe alkalin. Vulosja përfundimtare e veshjes qeramike mbron bojën nga ndikimet mjedisore si rrezatimi UV, kripa e rrugës, jashtëqitjet e shpendëve dhe filmi i ndryshkut, si dhe redukton dëmtimet mekanike, duke dhënë një kontribut të rëndësishëm në ruajtjen ose rritjen e vlerës së automjetit. Në varësi të ngarkesës, jeta e shërbimit është 20-24 muaj. Me veshje të dyfishtë, jeta e shërbimit rritet në 26-30 muaj. Ju lutemi vini re udhëzimet e larjes dhe kujdesit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Ceramic Allround C0.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *