Koch Chemie Allround Surface Cleaner

Koch Chemie Allround Surface Cleaner

Pastrues sipërfaqesh i specializuar me arome te kendshme

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

8,0030,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues sipërfaqesh i specializuar

Pastrues sipërfaqesh gati për përdorim për makinën, shtëpinë dhe vendin e punës. Shenjat e gishtërinjve, pluhuri, yndyrat dhe të gjitha format e tjera të papastërtisë pastrohen të gjitha me shpejtësi dhe tërësisht. Lë një mbarim të pastër pa mbetje dhe vija në të gjitha sipërfaqet e lëmuara, duke përfshirë materialet jopolare të tilla si plastika. Gjithashtu për përdorim me një pistoletë pastrimi (siç është Cyclone, Art. Nr. 999021) për rezultate të shkëlqyera në foletë e ventilimit, tekstile etj. sepse formulimi nuk lë asnjë gjurmë uji ose mbetje kimike pas. Ka një aromë të këndshme.

 

Rekomandime për përdorim:
Spërkateni të paholluar në zonën e njollosur, lëreni të absorbohet për një kohë të shkurtër dhe fshijeni me një leckë mikrofibre. Përndryshe spërkatni pa holluar me pistoletën e pastrimit, më pas fikni spërkatjen kimike dhe thajeni me ajër të kompresuar.

Sasia

500ml, 10L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Allround Surface Cleaner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *