Koch Chemie Active foam

Koch Chemie Active foam

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

60,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shkumë shumë e përqendruar, pa fosfate dhe NTA, me aromë intensive për sistemet e larjes së dorezave, sistemet e larjes, lavazhet e vetë-shërbimit dhe larjen me dorë. Raporti jashtëzakonisht i lartë i surfaktantëve anionikë krijon një formim unik të shkumës, si dhe një lyerje intensive dhe mbrojtëse të performancës së pastrimit dhe mbështet vetëpastrimin dhe rrjedhimisht jetëgjatësinë e furçave. Aroma tërheqëse dhe e qëndrueshme e drurit të sandalit ofron një përvojë intensive të aromës. I përshtatshëm në mënyrë optimale edhe për impiantet e trajtimit biologjik të ujit. VDA në përputhje me klasën A: koha maksimale e reagimit. 5 min, maksimumi. përqendrimi i aplikimit 1:100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Active foam”

Your email address will not be published. Required fields are marked *