AKSESORË

7

Furça e fortë Vikan është e përshtatshme për punë të ashpër dhe siguron pastrim efektiv...

15,00

Kompleti i koordinuar i furçave është i përshtatshëm për përgatitjen e pjesës së jashtme të...

20,00

Zgjidhja përfundimtare për heqjen e qimeve të kafshëve nga tapetet dhe tapiceri

7,00

Kompleti inovativ i furçave kombinon cilësinë e zakonshme të lartë të produkteve tona të pastrimit...

15,00

Furça lëkure në formë ergonomike me markën KCX pastron si sipërfaqet Alcantara ashtu edhe ato...

6,00

Furçë fleksibël për fellne Vikan me tela të gomës për të parandaluar gërvishtjet. I përshtatshëm...

8,00

Furçë e fortë, rezistente ndaj acidit Vikan me një dorezë të gjatë. Ideale për parapastrim...

8,00