AKSESORË

16–30 / 35

Kompleti inovativ i furçave kombinon cilësinë e zakonshme të lartë të produkteve tona të pastrimit...

15,00

Pastruesi me cilësi të lartë është i përshtatshëm për pastrimin e pothuajse të gjitha sipërfaqeve...

7,00

Pad prej leshi per heqjen e gervishtjeve te thella

  • 80mm | 135mm | 150mm | 180mm
5,0018,00

Furça lëkure në formë ergonomike me markën KCX pastron si sipërfaqet Alcantara ashtu edhe ato...

6,00

Shkalla matëse praktike e vëllimit të cilindrit (njësia 5 ml) për dozimin e saktë të...

20,00

Sfungjer special me cilësi të lartë për heqjen e gërvishtjeve të imta, hologrameve dhe shenjave...

  • 45mm | 76mm | 126mm | 150mm
3,0012,00

Dorez mikrofiber për pastrimin e tapicerive, tekstileve dhe veshjeve të çatisë në ambientet e brendshme...

6,00

Sfungjer gërryes mesatar për heqjen e gërvishtjeve duke përdorur One Cut and Finish P6.01. Lartësia...

  • 45mm | 76mm | 126mm | 150mm
3,0012,00

Numri 1 i padiskutueshëm, pa zinxhirë, i padiskutueshëm në mesin e pëlhurave me mikrofibër me...

5,00

Shishja ekstra e ngushtë e polirit përshtatet në mënyrë të përkryer në xhepat e të...

5,00

Mbajtes sfungjgeri i qëndrueshëm, me cilësi të lartë me jastëk të fortë gome qelizore për...

  • 76mm | 123mm | 147mm
16,0020,00

Kjo jastëk lustrimi e bën përdorimin e makinës shumë më të lehtë, sepse pjerrësia e...

  • 123mm | 147mm
20,0022,00

Kjo jastëk lustrimi e bën përdorimin e makinës shumë më të lehtë, sepse pjerrësia e...

  • 123mm | 147mm
22,0025,00

Furçë fleksibël për fellne Vikan me tela të gomës për të parandaluar gërvishtjet. I përshtatshëm...

8,00

Furçë e fortë, rezistente ndaj acidit Vikan me një dorezë të gjatë. Ideale për parapastrim...

8,00