AKSESORË

31–35 / 35

Një kruese plastike për heqjen optimale të mbetjeve të filmit dhe ngjitësit në sipërfaqet e...

12,00

Sfungjer i butë i dobishëm për aplikimin e produkteve të kujdesit të plastikës, gomës dhe...

0,60

Tharëse fleksibël me buzë silikoni për mbrojtjen e bojës speciale për fshirjen e bojës së...

15,00

Kokë spërkatese me goditje mesatare (1,2 ml). I rregullueshëm individualisht ne sperkatje.

4,00

Sfungjer larës që mbron ngjyrën, rezistent ndaj grisjeve dhe kimikateve, me kapacitet të lartë përthithës...

2,50