Koch Chemie Heavy cut pad

Koch Chemie Heavy cut pad

Sfungjer i forte per heqjen e gervishtjeve te thella

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

3,0012,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Sfungjer gërryes për heqjen e gërvishtjeve të thella duke përdorur Heavy Cut H9.02 dhe B9.01. Lartësia e shkurtër prej 23 mm krijon forca të ulëta rrotullimi, trajtim shumë të mirë dhe nivel më të lartë të qëndrueshmërisë. Dendësia e veçantë e materialit shkumë mundëson ngurtësinë e kompresimit afatgjatë gjatë lustrimit. Rrjeti i optimizuar (struktura e hapur qelizore) dhe numri i qelizave kontribuojnë në një nivel të lartë gërryes dhe faktorë të shkëlqyer higjienike. Buza e bluarjes siguron fleksibilitet shtesë për jastëkët, duke u mundësuar atyre të përshtaten më lehtë rreth kontureve. Materiali shumëngjyrësh i pa endur, i përshtatshëm për lustrim, siguron sigurinë e procesit. Fortësia e ngjeshjes: 17. Abraziviteti: 9

Dimenzioni

45mm, 76mm, 126mm, 150mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Heavy cut pad”

Your email address will not be published. Required fields are marked *