Diamond Protech Wheels kit

Diamond Protech Wheels kit

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

75,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

DIAMOND WHEELS

Keramika me nanodiamante Diamond Wheels është rezistente ndaj ekspozimit të temperaturës së lartë duke ofruar të gjitha përfitimet e një shtrese me bojë. Me përgatitjen e duhur, Diamond Wheels do të sigurojë deri në 12 muaj mbrojtje nga pluhuri i frenave dhe papastërtitë e rrugës dhe do t’i bëjë rrotat tuaja gjithmonë të dallohen!

PËRGATITJA E DIAMOND WHEELS

Diamond Body Prep është një pastrues ideal i sipërfaqes së bojës që do të heqë të gjitha mbetjet e lustrimit, dyllët dhe ngjitësit për të lejuar një lidhje optimale për veshjet mbrojtëse të nanodiamantit.

Kompleti përfshin:

Diamond wheels 30ml
Diamond Body Prep 100ml + Spërkatës
Aplikatorin
Peshqirë me mikrofibër
Doreza

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Protech Wheels kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *