Home    Shop

Shop

46–53 / 53

Heqës silikoni, i tretshëm në ujë Tretës me bazë alkooli për heqjen e vajrave të...

45,00

Spray Sealant për një sipërfaqe të lyer hidrofobike dhe me shkëlqim të lartë Spërkatje izoluese...

20,0025,00

Heqësi i bitumit dhe katranit A Pastrues special i kujdesshëm me bazë tretës për heqjen...

10,00

Heqësi i ngjyres dhe kimikut Shpërndan bojën dhe shenjat e kimikut shpejt dhe tërësisht nga...

12,00

Rivitalizim i plastikave te brendshme, gjysmë mat Emulsioni premium i kujdesit për pastrimin e poreve...

  • 1L | 10L
13,0090,00

Baze poliuretan e bardhe per mediapan

  • 4kg | 18kg
21,0079,00