Diamond Protech Body 36 kit

Diamond Protech Body 36 kit

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

90,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

DIAMOND BODY 36

Diamond Body 36 është keramika jonë e re e nanodiamantit që nuk kërkon trajnim profesional për të arritur rezultate të mahnitshme hidrofobike në automjetin tuaj. Përgatitni makinën dhe më pas aplikojeni me lehtësi. Diamond Body 36 ofron shumë karakteristika të keramikes profesionale të automjeteve, por nuk kërkon trajnim profesional. Me përgatitjen e duhur, Diamond Body 36 do të japë deri në 36 muaj mbrojtje të ngurtësuar, hidrofobike, ndërsa makina juaj shfaq një shkëlqim të mahnitshëm karamel.

PËRGATITJA E Diamond Body 36

Diamond Body Prep është një pastrues ideal i sipërfaqes së bojës që do të heqë të gjitha mbetjet e lustrimit, dyllët dhe ngjitësit për të lejuar një lidhje optimale për veshjet mbrojtëse të nanodiamantit.

Kompleti përfshin:

Diamond body 36 30ml
Diamond Body Prep 100ml + Spërkatës
Aplikatorin
Peshqirë me mikrofibër
Doreza

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamond Protech Body 36 kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *