Koch Chemie Reactive Rust Remover

Koch Chemie Reactive Rust Remover

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

15,0065,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Rust Remover pa acid

Ky pastrues i fuqishëm, me pH neutral është bërë me agjentë reaktivë dhe detergjentë me performancë të lartë. Ndryshku sipërfaqësor, grimcat metalike, pluhuri i djegur i frenave dhe ndotës të tjerë jo organikë pastrohen me shpejtësi dhe tërësisht. E butë për materialet. Komponentët janë të harmonizuar për një kohë më të gjatë kontakti / hidratim, në mënyrë që agjentët reaktivë të mund të shpërndajnë në mënyrë efektive njollat ​​e forta dhe grimcat e djegura. Pastruesi, pasi të ketë tretur papastërtitë, merr ngjyrë vjollce. Surfaktantët specialë në formulë mbulojnë dhe shpërndajnë papastërtitë e tretura pjesërisht, kështu që është e lehtë për t’u shpëlarë.

Rekomandime për përdorim
Spërkateni produktin e paholluar në sipërfaqe dhe lëreni të përthithet për rreth tre deri në gjashtë minuta. Përfundoni nëse kërkohet me një furçë ose sfungjer. Shpëlajeni tërësisht.

Sasia

500ml, 5L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Reactive Rust Remover”

Your email address will not be published. Required fields are marked *