Koch Chemie Leather Star

Koch Chemie Leather Star

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

12,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kujdes i thellë për lëkurën

Kujdesi premium i lëkurës me një përfundim natyral gjysmë shkëlqim. Për rigjallërimin dhe ruajtjen e materialeve prej lëkure të lëmuar, kamoshi dhe lëkure të shpuar në sediljet e automjeteve, divanet, etj. Leather Star është i lehtë për t’u përdorur dhe krijon një aromë të këndshme, një pamje që intensifikon ngjyrën dhe një ndjesi të zhdërvjellët dhe të butë, pa shkaktuar rrëshqitje të padëshirueshme. Përdorimi i përbërësve aktivë premium nga kozmetika e bën lëkurën të zhdërvjellët dhe siguron mbrojtje të zgjatur nga papastërtitë e reja dhe të bëhet e brishtë.

Sasia 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Leather Star”

Your email address will not be published. Required fields are marked *