Koch Chemie Mehrzweckreiniger

Koch Chemie Mehrzweckreiniger

Pastrues i brendshem dhe special

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

8,0080,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues i brendshem dhe special

Pastrues intensiv alkalik shumë efektiv për pastrimin e makinave, industriale dhe ndërtesash. 
Heqje e thellë dhe e plotë e vajit, yndyrave, bojës, blozës, nikotinës dhe papastërtive të zakonshme të rrugës. 
Për plastikë, tekstile, tapiceri, makineri, etj. 
Mehrzweckreiniger ka një kapacitet të shkëlqyeshëm për tretjen dhe mbajtjen e papastërtive. 
Ofron një aromë të këndshme për mjedisin. Me miratimin e Daimler.

Perdorimi:

Në varësi të akumulimit të papastërtisë, 
aplikoni një zgjidhje 1:5 deri në 1:50 me një shishe spërkatës, 
dorashka mikrofibre ose të ngjashme dhe lëreni të reagojë për një kohë të shkurtër. 
Nëse është e nevojshme përpunoni mekanikisht me furçë ose leckë. 
Fshini mbetjet me një leckë të lagur ose përdorni një fshesë me korrent të lagur/tharë.
Sasia

1L, 11kg, 21kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Mehrzweckreiniger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *