Koch Chemie Gentle Snow Foam

Koch Chemie Gentle Snow Foam

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

15,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shkumë pastrues pH Neutral

Shkuma pastruese me shkumë të lartë, pH neutrale me një aromë unike qershie mund të përdoret si shkumë dëbore për paralarje kur aplikohet duke përdorur një pistoletë me shkumë ose spërkatës me shkumë, dhe si shampo për larjen manuale të makinave. Gentle Snow Foam zhvillon një batanije shkumë të njëtrajtshme dhe të lagur mirë që ngjitet në të gjithë sipërfaqen, duke lejuar kështu një kohë të gjatë aplikimi. Për shkak të formulës së saj neutrale pH, nuk gërryen sipërfaqet e dylluara ose të mbyllura. Gentle Snow Foam mund të pasurohet me Green Star për të krijuar një shkumë aktive në mënyrë që të largojë shpejt papastërtitë dhe insektet kokëfortë.

Rekomandime për përdorim
Snow Foam: Hidh përafërsisht. 20 ml Snow Foam në 1 l ujë dhe shkumëzojeni automjetin duke përdorur një Foam Gun. Nëse është e nevojshme, pastroni me dorashka larës ose të ngjashme dhe shpëlajeni me ujë. Larja e duarve: Hidhni 50 ml në 10 litra ujë, pastrojeni automjetin me doreza larëse dhe shpëlajeni me ujë. Gjithashtu i përshtatshëm për aplikim duke përdorur një armë shkumë. Shkumë aktive: Hidhni 10-30 ml Green Star në tretësirën e parapërzier Snow Foam.

Sasai 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Gentle Snow Foam”

Your email address will not be published. Required fields are marked *