Koch Chemie Quick & Shine

Koch Chemie Quick & Shine

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

10,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shkelqim per gjitha siperfaqet

Detajues i shpejtë i gjithanshëm për të gjitha sipërfaqet e lëmuara dhe të lyera (lyerje automjetesh, dru të lyer, xhami, pjesë plastike, konzola, mobilje dhe instrumente muzikore të lyera, sipërfaqe inox, etj.). Pastron, mirëmban dhe ruan në një hap të vetëm. Sipërfaqet marrin një thellim të ngjyrës dhe një shkëlqim të shkëlqyeshëm pa vija. Shenjat e gishtave dhe papastërtitë e lehta hiqen shpejt dhe lehtë. Pjesët e trajtuara ruhen dhe largojnë ujin dhe papastërtitë dhe mbrohen nga ndotja përsëri shpejt (efekti i lotusit). Quick & Shine hiqet shpejt dhe prandaj është i lehtë për t’u përdorur. Fasetat ose dyllët e aplikuar më parë ruhen. Veçanërisht i përshtatshëm për përfundimin e shpejtë të mallrave të ekspozuara në ekspozita ose në panaire, si dhe për valetë të shpejtë të automjeteve. Me miratimin e Daimler.

Rekomandime për përdorim
Spërkateni në mënyrë të barabartë në sipërfaqet që do të trajtohen dhe lustrojini me një lecke mikrofiber te bute.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Quick & Shine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *