Koch Chemie Magic Wheel Cleaner

Koch Chemie Magic Wheel Cleaner

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,0095,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues i fellneve pa acid

Magic Wheel Cleaner është pastruesi ynë i fuqishëm, viskoz, pa acide i fellneve që ofron performancë inovative për pastrimin e butë dhe të plotë të fellneve dhe puseve të fellneve. Komponenti i tij reaktiv shpërndan grimcat e hekurit me çngjyrosje karakteristike të kuqe. Agjentët specialë shpërndarës heqin butësisht papastërtitë e forta nga sipërfaqet. Vendosja viskoze siguron që pastruesi Magic Wheel Cleaner i spërkatur të ngjitet në mënyrë të shkëlqyer në sipërfaqe. Papastërtia mbetet e lidhur dhe pastruesja nuk thahet, edhe pas një kohe të zgjatur aplikimi.

Rekomandime për përdorim
Mos e përdorni në bojëra ose sipërfaqe të nxehta ose në rrezet e diellit direkte. Kontrolloni për përshtatshmërinë dhe përputhshmërinë përpara përdorimit. Shkundni shkurtimisht Magic Wheel Cleaner përpara përdorimit dhe spërkatni plotësisht sipërfaqen e fellneve. Në varësi të sasisë së papastërtisë, lini 2 – 5 minuta që Pastruesi Magic Wheel Cleaner të veprojë në fellne dhe më pas shpëlajeni tërësisht duke përdorur një spray me presion të lartë.

Sasia

500ml, 10L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Magic Wheel Cleaner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *