Koch Chemie Heavy Quick Cut B9.01

Koch Chemie Heavy Quick Cut B9.01

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,0040,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Komponim i fortë lustrues, pa silikon

Lustrim inovativ makinerie për heqjen e thjeshtë dhe të shpejtë të mjegullave të bojës dhe gjurmëve të lëmimit nga P1200 e lart. Përbërja speciale e Heavy Quick Cut B9.01 garanton aplikim të lehtë në sipërfaqe të sapolyera pa spërkatje ose pluhur. Heavy Quick Cut B9.01 është i përshtatshëm në mënyrë ideale për të gjitha llojet e bojës.

Niveli i gërryerjes: 9,0

Niveli i shkëlqimit: 5,5

Sasia

250ml, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Heavy Quick Cut B9.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *