Koch Chemie Micro Cut & Finish P3.01

Koch Chemie Micro Cut & Finish P3.01

Komponim mikro lustrues me dyll carnauba

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,0036,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Komponim mikro lustrues me dyll carnauba

Micro Cut & Finish është makineri mikro-lustruese e gjeneratës së fundit për heqjen e përhershme të vijave, hologrameve, gërvishtjeve të imta dhe shenjave të lëmimit deri në madhësinë e kokrrizave P3000 në të gjitha sistemet e bojës (përfshirë rezistentin ndaj gërvishtjeve) me vulosje të njëkohshme afatgjatë me shkallë të lartë shkëlqim dhe butësi. Nëpërmjet përdorimit të trupave gërryes shumë të specializuar, jashtëzakonisht homogjenë, krijohet një përfundim i shkëlqyeshëm i përhershëm me shkëlqim të lartë në kushte ekstreme të dritës edhe në nuanca të errëta dhe të ngjashme të ndjeshme. Hologramet dhe gërvishtjet e imëta eliminohen mekanikisht dhe nuk mbulohen, gjë që ndodh shpesh. Micro Cut & Finish është ekonomik, i lehtë për t’u lustruar dhe për t’u hequr. Përmban dyll carnauba dhe silikone jo të arratisura.

Prerja: 3,2

Shkëlqimi: 9,5

Sasia

250ml, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Micro Cut & Finish P3.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *