Koch Chemie Glas Star

Koch Chemie Glas Star

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

6,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Koncentrat pastrues xhami, premium

Pastrues xhami i koncentruar, me bazë alkooli, për të gjitha sipërfaqet e lëmuara, rezistente ndaj alkoolit në automjete, ndërtesa, etj. Largon pa mundim papastërtitë më kokëfortë duke përfshirë vajin, yndyrën, silikonin, mbetjet e dyllit, mjegullën me spërkatje të lehtë, insektet dhe të ngjashme. Glas Star mbaron shpejt pa vija dhe shtesa e tij e shkëlqimit dhe butësisë përmirëson veprimin e fshirjes së leckës së pastrimit. Përmbajtja e alkoolit do të thotë që leckat e pastrimit thahen më shpejt. Gjithashtu ideale për përdorim në dimër. Me miratimin e Daimler.

Rekomandime për përdorim
Spërkateni në të paholluar ose të holluar deri në 1:3 (idealisht me ujë të dejonizuar) dhe fshijeni.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Glas Star”

Your email address will not be published. Required fields are marked *