Koch Chemie ProtectorWax

Koch Chemie ProtectorWax

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

17,00120,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Dylli mbrojtës premium P

Shkëlqim i lartë, efekt lotusi dhe mbrojtje. Dylli inovativ i ruajtjes së teknologjisë së lartë vendos standarde të reja në çështjet e mbrojtjes, qëndrueshmërisë, shkëlqimit ekstrem të thellë, rezistencës afatgjatë ndaj ujit (efekti i lotusit), performancës që pastrohet lehtë dhe tharjes së automjetit pa mikro-rruaza. Përdorimi i komponentëve reaktivë polifunksionalë në kombinim me komponentët e kujdesit të cilësisë më të lartë, të cilët lidhen fort me sipërfaqet si një rrjet, garantojnë mbrojtje perfekte afatgjatë me shkëlqim të lartë dhe dukshmëri të përmirësuar gjatë shiut (rruaza). Përmirëson me përdorim të rregullt shtresën e shkëlqimit dhe mbrojtjes, mbulon gërvishtjet e imëta dhe të gjitha pjesët prej gome dhe plastike, si dhe materialet e sipërme të pëlhurës së konvertueshme mbrohen nga zbehja dhe brishtësia. Kështu, ProtectorWax jep një kontribut të konsiderueshëm në ruajtjen e vlerës së automjetit. Mund të përdoret si dyll i nxehtë, i ftohtë dhe i shkumëzuar (mekanikisht dhe manualisht). Arrin rezultate optimale të tharjes edhe me vlera të larta përçueshmërie të ujit të shërbimit dhe me gjeometri të vështira të ventilatorit. Përshtatet në mënyrë optimale për impiantet standarde dhe biologjike të trajtimit të ujit. Nuk përmban hidrokarbure të vajit mineral. VDA në përputhje me klasën A

Rekomandime për përdorim
Aplikohet i paholluar me pompë dozuese të paholluar ose në një raport deri në 1:2. Doza e rekomanduar për makinë: dyll i nxehtë/ftohtë: 13-19 ml. Dyllë shkumë: 13-19 ml. Dylli premium: 16-23 ml. VDA konform klasës A. Përdorimi manual: Hidh përafërsisht. 30 ml Protector Wax në 1 litër ujë dhe aplikojeni në automjetin e pastër, ende të lagur duke përdorur një spërkatës shkumë ose shpërndarës pompe dhe lëreni të zhytet. Shpëlajeni produktin tërësisht duke përdorur një rondele me presion për të shmangur njollat. Nëse aplikoni duke përdorur një foam gun, rregulloni hollimin paraprak në përputhje me rrethanat. Thajeni ujin e mbetur përzieni produktin vetëm për një aplikim dhe mos e ruani.

 

Sasia

1L, 10L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie ProtectorWax”

Your email address will not be published. Required fields are marked *