Koch Chemie Heavy Cut H9.02

Koch Chemie Heavy Cut H9.02

Komponim i trashë lustrues, pa vaj silikoni

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

12,0040,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Komponim i trashë lustrues, pa vaj silikoni

Lustrim inovativ makinerie për ripërpunim të shpejtë të ngjyres shume te gervishur, eliminimin e gërvishtjeve të thella dhe heqjen efektive të mjegullave të ngjyres dhe gjurmëve të lëmimit deri në P1200. Me kokrrizën e tij gërryese jashtëzakonisht homogjene, Heavy Cut 9.02 arrin një nivel jashtëzakonisht të lartë prerjeje me një nivel të shkëlqyer shkëlqimi. Mund të lustrohet për periudha të gjata pa ngjitje dhe me formim të ulët pluhuri. Përshtatet në mënyrë ideale për të gjitha llojet e bojës (të buta dhe rezistente ndaj gërvishtjeve).

Niveli i gërryerjes: 9,0

Niveli i shkëlqimit: 6,0

Sasia

250ml, 1L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Heavy Cut H9.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *