Koch Chemie Metal Polish

Koch Chemie Metal Polish

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

10,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Lustrim i shkëlqyer për të gjitha metalet. Heq ndryshkun dhe papastërtitë dhe mirëmban me një veprim. Rrit nivelin e shkëlqimit natyror dhe krijon një sjellje të bukur rruazash.

Rekomandime për përdorim
Aplikoni Metal Polish në një peshqir mikrofibër dhe aplikojeni në sipërfaqe me presion të lehtë. Lyejeni përsëri me një leckë të pastër të butë me mikrofibër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Metal Polish”

Your email address will not be published. Required fields are marked *