Koch Chemie NanoMagic Shampoo

Koch Chemie NanoMagic Shampoo

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

70,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shampo NanoMagic

Shampo pa sfida e teknologjisë së lartë për pastrim të plotë me shkëlqim dhe mbrojtje afatgjatë në një hap të vetëm. Dyllet dhe qeramika e aplikuara më parë janë ruajtur. Kombinimi unik i komponentëve të kujdesit lë pas një nano-shtresë mbrojtëse afatgjatë dhe të papërshkueshme nga uji.

Rekomandime për përdorim
Shtoni rreth 50 ml shampo (5 kapak) në 10 l ujë të ngrohtë. Pastroni automjetin me një jastëk larës. Më pas shpëlajeni me një rrymë uji të butë dhe fshijeni ujin e mbetur me një leckë. Tharja bëhet më e lehtë përmes përdorimit të AllroundQuickShine dhe efekti i shkëlqimit optimizohet edhe më tej.

Sasia 10L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie NanoMagic Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *