Koch Chemie Super Foam

Koch Chemie Super Foam

Shkumë pastrues për stacionet e vetë-larjes

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

120,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shkumë pastrues për stacionet e vetë-larjes

Shkumë aktive jashtëzakonisht e shkumëzuar, alkaline me një aromë intensive frutash për stacionet e larjes së makinave me vetë-shërbim dhe përdorim në foam gun. Super Foam përbën një përvojë të pakrahasueshme pastrimi me shkumë për automjetin tuaj dhe lë një aromë të qëndrueshme në zonën e pastrimit. PH-ja e tij alkaline dhe përbërësit shumë efektivë largojnë papastërtitë dhe sigurojnë një performancë pastrimi me cilësi të lartë. Shkuma mbulon papastërtitë dhe mund të shpëlahet lehtësisht në mënyrë që automjeti të pastrohet nga presioni i lartë i cili është i butë ndaj bojës. Klasa A në përputhje me VDA: koha maksimale e trajtimit. 5 minuta, maksimumi. përqendrimi i aplikimit 1:50

Rekomandime për përdorim
Aplikoni rreth 30-50 ml/min duke përdorur pompat e dozimit të stacionit të larjes vetë-shërbyese. Duke përdorur pistoletën me shkumë, aplikoni një zgjidhje të holluar 1:50 – 1:100. Klasa A në përputhje me VDA: koha maksimale e trajtimit. 5 minuta, maksimumi. përqendrimi i aplikimit 1:50

Sasia 22kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Super Foam”

Your email address will not be published. Required fields are marked *