Koch Chemie Interior Brush Set

Koch Chemie Interior Brush Set

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

15,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kompleti inovativ i furçave kombinon cilësinë e zakonshme të lartë të produkteve tona të pastrimit të brendshëm me furçat tona të zhvilluara posaçërisht për pastrimin e brendshëm. Seti përbëhet nga tre furça, të cilat falë mundësive të ndryshme të aplikimit të tyre lejojnë pastrimin e pakomplikuar të brendësisë së automjetit. Për trajtimin më të lehtë të mundshëm, të tre furçat janë të koduara me ngjyra nga njëra-tjetra. Furça e kuqe është ideale për pastrimin e veshjeve të pragut, pedaleve të këmbëve ose për punë të tjera të vrazhda. Furça e verdhë është zgjedhja e duhur për punë më të imta, si pastrimi i grilës së ventilimit, dhe shkëlqen këtu veçanërisht për shkak të qimeve më të imta. Megjithatë, kur bëhet fjalë për punë veçanërisht të shkëlqyera, të tilla si pastrimi i ekraneve ose llaqeve të pianos, furça jonë jeshile funksionon me kujdesin e nevojshëm për shkak të qimeve të saj veçanërisht të imta dhe kështu siguron pastrim pa rrezik gërvishtjeje. Veçanërisht në kombinim me produktet tona, siç është pastruesja me shumë përdorime, pastrimi i brendshëm bëhet lojë e fëmijëve.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Interior Brush Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *