Koch Chemie Hydro Foam Sealant

Koch Chemie Hydro Foam Sealant

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

22,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Koncentrat ngjitës i lagësht premium

Ngjitës i lagësht premium për një sipërfaqe hidrofobike (bojë, qelq dhe plastikë) dhe një ndjesi të butë prej kadifeje. Aditivët me shkëlqim të lartë në kombinim me komponentët e kujdesit me cilësi të lartë ofrojnë një shkëlqim jashtëzakonisht të thellë (bojë) dhe parandalojnë zbehjen dhe brishtësinë e pjesëve plastike dhe impregnojnë çatitë e konvertueshme. Në rast shiu, ai gjithashtu siguron shikueshmëri të mirë përmes një pikimi të shpejtë në sipërfaqet e qelqit. Aroma e frutave të qershisë ofron një përvojë të fortë aromash. Përdorimi i rregullt kontribuon ndjeshëm në ruajtjen e vlerës së automjetit.

Rekomandime për përdorim
Hollojeni 1:50-1:150 me ujë dhe aplikojeni në mjetin e pastruar, ende të lagur duke përdorur një spërkatës shkumë ose spërkatës me pompë. Kur përdorni një armë shkumë, rregulloni hollimin paraprak në përputhje me rrethanat. Lëreni të reagoni shkurt. Shpëlajeni produktin tërësisht për të shmangur njollat. Thani çdo ujë të mbetur. Përzieni produktin vetëm për një aplikim dhe mos e ruani hollimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Hydro Foam Sealant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *