Koch Chemie Gummifix

Koch Chemie Gummifix

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

12,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Kujdes per plastika te brendshme, që nuk rrëshqet

Kujdesi për gome dhe plastikë pa yndyrë, pa vaj silikoni për tapetet e këmbëve prej gome, sipërfaqet plastike të dyshemesë dhe zona të tjera të brendshme në makina dhe automjete komerciale për të cilat është e nevojshme rezistenca ndaj rrëshqitjes. I bën sipërfaqet të duken ‘si të reja’.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Gummifix”

Your email address will not be published. Required fields are marked *