Koch Chemie Polishing pad with cellular rubber cushion

Koch Chemie Polishing pad with cellular rubber cushion

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

16,0020,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Mbajtes sfungjgeri i qëndrueshëm, me cilësi të lartë me jastëk të fortë gome qelizore për të gjitha sfungjeret lustruese. Me lidhje të fortë midis gomës celulare dhe sipërfaqes Velcro®. Fije përshtatës: M14 (për maqine rotación).

Dimenzioni

76mm, 123mm, 147mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Polishing pad with cellular rubber cushion”

Your email address will not be published. Required fields are marked *