Diamon Protech Glass kit

Diamon Protech Glass kit

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

65,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

DIAMOND GLASS

Diamond Glass ofron xhamit te makinës suaj repelence ekstreme ndaj ujit, akullit dhe papastërtive. Kjo shtresë nanodiamanti aplikohet lehtë me rezultate profesionale afatgjata duke ofruar deri në 12 muaj mbrojtje hidrofobike.

PËRGATITJA E DIAMOND GLASS

Diamond Glass Prep përdor fuqinë e pastrimit të nanodiamantit për të hequr papastërtitë, vijat dhe mbetjet vajore nga sipërfaqet e qelqit. Ky është një hap i domosdoshëm përgatitor përpara veshjes së xhamit me diamant.

Kompleti përfshin:

Diamond glass  30 ml
Diamond Glass Prep 100ml + Spërkatës
Aplikatorin
Peshqirë me mikrofibër
Doreza

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamon Protech Glass kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *