Koch Chemie Silicon- & Wachsentferner

Koch Chemie Silicon- & Wachsentferner

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

45,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Heqës silikoni, i tretshëm në ujë

Tretës me bazë alkooli për heqjen e vajrave të silikonit, dyllrave, vajrave si mbetjet e lustrimit etj. nga të gjitha sipërfaqet rezistente ndaj tretësve. Sipërfaqet e trajtuara përgatiten në mënyrë optimale për hapat e mëtejshëm të përpunimit (lyerje, mbyllje me bojë 1K-Nano, etj.). Nuk përmban hidrokarbure halogjene.

Rekomandime për përdorim
Në varësi të sipërfaqes aplikojeni të paholluar ose të holluar me uje deri në 1:4 dhe fshijeni me një leckë të pastër dhe të thatë. Në rast të bojës së ndjeshme njështresore ose njështresore ose sipërfaqeve të ngjashme të ndjeshme, holloni 1:4 me ujë për të parandaluar grisjen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Silicon- & Wachsentferner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *