Koch Chemie Pol Star

Koch Chemie Pol Star

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:
N/A

7,0025,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastrues për tekstile, lëkurë dhe alcantara

Pastrues efektiv neutral me formulë mbrojtëse për lëkurë, alcantara dhe tekstile si tapiceri dhe qilima. Papastërtia hiqet nga thellësitë e fibrave me anë të lamellave të shkumës me pore të imta dhe mund të fshihet me një fshesë me korrent të lagur/thatë ose me një leckë të lagur. Nuk lë asnjë shenjë uji dhe ruan hidroizolimin origjinal. Konservuesi mbron pjesët që të mos ndoten përsëri shpejt.

Rekomandime për përdorim
Në varësi të akumulimit të papastërtisë, aplikoni një zgjidhje 1:5 deri në 1:20 me një shishe spërkatës, dorashka mikrofibre ose të ngjashme dhe lëreni të reagojë për një kohë të shkurtër. Punojeni me kujdes me një sfungjer ose leckë mikrofibre në drejtim të fibrave kryesore. Fshini mbetjet e produktit dhe shkumën me një leckë të lagur ose një fshesë me korrent të lagur/tharë.

Sasia

1L, 5L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Pol Star”

Your email address will not be published. Required fields are marked *