Koch Chemie interior scrubber

Koch Chemie interior scrubber

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

7,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Pastruesi me cilësi të lartë është i përshtatshëm për pastrimin e pothuajse të gjitha sipërfaqeve të brendshme, si tekstile, plastikë dhe lëkurë. Sipërfaqja e ngjashme me furçën e pastrimit është veçanërisht e përshtatshme për heqjen e papastërtive të rrënjosura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie interior scrubber”

Your email address will not be published. Required fields are marked *