Koch Chemie Reactivation Shampoo

Koch Chemie Reactivation Shampoo

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

15,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Shampon pastrues për veshje qeramike

Shampo acidike me shkumë të fortë për të riaktivizuar qeramiken. Papastërtitë hidrofile si pluhuri, gurët gëlqerorë dhe kripërat largohen duke u larë me shampon për riaktivizimin. Një papastërti e tillë dëmton efektin e lehtë për t’u pastruar dhe efektin hidrofobik të sipërfaqeve të mbyllura me qeramikë. Vendosja acidike e shampos siguron që papastërtia të lirohet dhe të hiqet. Kjo ringjall vetitë e pastrimit me te lehte dhe hidrofobi te papërshkueshme nga uji të veshjes qeramike.

Rekomandime për përdorim
Papastërtia e trashë duhet të hiqet me një parapastrues alkalik dhe larje me presion të lartë përpara se të përdorni shampon për riaktivizimin. Hollojeni shampon 1:200 (për larjen me dore 50 ml deri në 10 l) me ujë. Kjo arrin një pH prej 3.0. Kur përdorni një foam gun, rregulloni hollimin paraprak në përputhje me rrethanat. Lani automjetin e pastruar dhe ende të lagur me një sfungjer larës. Shpëlajeni produktin tërësisht për të shmangur njollat. Thajeni ujin e mbetur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Reactivation Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *