Koch Chemie Tinten- & Kuli-Ex

Koch Chemie Tinten- & Kuli-Ex

Compare

Free Delivery From 100$

Product Quality Check

Free From Coronavirus

Share:

12,00

Pitstop WordPress Theme

Need Help?
Call our expert
8 100 435 0543

Heqësi i ngjyres dhe kimikut

Shpërndan bojën dhe shenjat e kimikut shpejt dhe tërësisht nga tekstilet. Një kombinim i tretësve të veçantë dhe detergjenteve shkrin pigmentet e bojës dhe i shpërndan ato. Tinten- & Kuli-Ex nuk përmban hidrokarbure halogjene dhe është e këndshme për t’u përdorur falë aromës së freskët të portokallit.

Rekomandime për përdorim
Aplikoni produktin duke përdorur një leckë mikrofibre, lironi me kujdes papastërtitë (përkulni, mos e fërkoni) dhe më pas lyeni me kujdes me një leckë thithëse të thatë. Me papastërti të rëndë, përsërisni procedurën. Më pas përfundoni të gjithë sipërfaqen me një pastrues të përshtatshëm (p.sh. Pol Star).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Koch Chemie Tinten- & Kuli-Ex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *